Medlemsskab

af Midtjysk Kor opnås ved, at man kontakter korets formand, som sammen med dig aftaler hvilke øveaften du kan deltage i, når vi starter efterårssæsonen.

Der er ingen optagelsesprøve. Nodekendskab er ingen betingelse men dog en fordel. Alle er velkomne. Eneste krav til medlemskab er glæden ved at synge og en god sangstemme.

Vi øver hver tirsdag fra kl. 19.00-21.15 i Al-huset i Kjellerup.

Midtjysk Kor har en fast øvelørdag i oktober måned, hvor vi øver vort julerepertoire Vi lægger stor vægt på, at så mange kormedlemmer som muligt møder op.

Sæson

Sæsonen starter i september og varer til slut april, og hvor der i denne periode er indlagt ferier.

Koret er organiseret i AOF, Silkeborg under aftenskoleloven.
Kontingent for en hel sæson er pt. 1000 kr.

Tilmelding og betaling er bindende for en halv sæson af gangen.
Dette opkræves af kasseren i hhv. oktober og januar måned.

Ture og rejser

Midtjysk Kor er som regel på en udlandstur hvert andet år. Vi har været vidt omkring, Hamburg, Berlin, Amsterdam, Lübeck, Skåne og vi har flere gange besøgt vores norske venskabskor i Sørumsand ved Oslo.

De år, hvor vi ikke skal til udlandet arrangerer vi gerne en weekendtur til et sted i Danmark. Vi var således i København for at hylde Dronning Margrethe på hendes 60 års fødselsdag i år 2000, og ture er også gået til Als, Nordjylland/ Børglum Klosterkirke, Møgeltønder, Sydfyn og Ebeltoft.

På alle de besøgte steder holder vi koncerter i udvalgte kirker, evt. sammen med lokale kor og en spontan koncert på gader og stræder er det også blevet til.

Socialt samvær

er højt prioriteret i Midtjysk Kor. Efter den første øveaften i hver måned samles vi i øvelokalet, hvor vi hygger os, og hvor èn eller flere medbringer kage.

Vi arrangerer ca. 3 fester om året. Det kan for eksempel være: Forårs-fest, efterårs-fest i forbindelse med en korøvelørdag og selvfølgelig en julefrokost. Festerne giver god mulighed for at lære både nye og gamle kormedlemmer bedre at kende.

Interesseret?

Yderligere oplysninger om engagement eller medlemskab af Midtjysk Kor kan fås ved henvendelse til korets Formand - klik her

Midtjysk kor søger ny dirigent (se stillingsopslag her)
Ved interesse kontakt da korets formand på ovenstående link.